Custom-Made Dresses by Bien Savvy

PERSONALIZEAZA-TI ROCHIA
LA ATELIER BIEN SAVVY

Alegerea unei rochii de seara este mai mult decat o sesiune de shopping. Este o experienta frumoasa, intr-un cadru intim si relaxant, in care profesionistii din domeniu iti ofera sfaturi pretioase si te indruma spre cea mai buna alegere.
Vino la Atelier Bien Savvy, probeaza cele mai frumoase rochii, discuta cu designerii nostrii si alege rochia in care te simti cea mai frumoasa.

Lasa-te rasfatata la Atelier Bien Savvy!

Te asteptam cu cele mai spectaculoase rochii si o echipa foarte bine pregatita pentru ati personalize rochia in functie de silueta, dorintele si preferintele tale.

  • Nu uita sa ceri culorile disponibile pentru fiecare model, s-ar putea sa gasesti nuante unicat care iti vor veni fabulos.
  • Vrei o rochie cu spatele decoltat, dar modelul ales de tine are spatele acoperit? Vorbeste cu designerii Bien Savvy si ei iti vor oferi rochia aleasa cu detaliile visate de tine. Daca dimpotriva, spatele gol nu este chiar genul tau, specialistii nostrii iti vor oferi solutia potrivita.
  • Vrei ca rochia ta sa aiba o taietura lunga pe picior, la Atelier Bien Savvy acest lucru devine posibil.
  • Iti place o rochie, dar modelul maxi nu este cel mai potrivit pentru evenimentul la care participi? Discuta cu designerii nostrii si rochia ta poate avea diverse lungimi, in functie de ocazia cu care o imbraci.

Programeaza-te la Atelier Bien Savvy 0766 635 060 si vei avea parte de sesiune de shopping personalizata.

Atelier Bien Savvy
Str. Popa Soare, nr 26, Bucuresti
Tel: 0766 636 060
E-mail: ioana@biensavvy.ro

ioana@biensavvy.ro